Royal HaskoningDHV is al 140 jaar toonaangevend als ingenieursbureau, in advies en projectmanagement. Met onze expertise, partnerships en innovaties dragen we bij aan een betere samenleving en maken we de levens van grote groepen mensen wereldwijd gemakkelijker, gezonder en veiliger.


We zijn koploper in innovatie en duurzame ontwikkeling. Vanuit onze vestigingen in meer dan 30 landen werken 6.000 professionals aan projecten in meer dan 140 landen. Wereldwijd ontwikkelen we samen met klanten, partners en kennisinstellingen toekomstbestendige oplossingen voor steden, water, transport en industrie. 

Het verbinden van mensen is ons verleden en onze toekomst. We zijn verbonden door een passie voor projecten die ertoe doen, door oplossingen die verder gaan dan de vraag van onze klant. Wij willen bijdragen aan een betere samenleving, een duurzamere toekomst realiseren voor onze kinderen en kleinkinderen. Dat noemen we: ‘enhancing society together’. 

Onze kernwaarden

De essentie van wie wij zijn en wat ons drijft komt terug in onze kernwaarden, samengevat in BRITE:

Brightness

We willen leiden door inspiratie en innovatie. We staan open voor ideeën die leiden tot de beste oplossing voor onze klanten.

Result driven

We streven ernaar optimale resultaten te behalen voor zowel onze klanten als ons bedrijf wanneer het gaat om duurzame financiële prestaties.

Integrity

We geven om onze klanten, onze medewerkers en de maatschappij in zijn geheel. We creëren duurzame, integrale en pragmatische oplossingen met respect voor de mens en zijn leefomgeving. Wij voeren een zero-tolerance-beleid als het gaat om integriteit.

Team spirit

Onze werkwijze is pro-actief, open en verbindend. Wij bereiken succes samen met onze klanten, partners en collega's.

Excellence

We doen wat we beloven en zoeken voortdurend naar manieren om de toegevoegde waarde van onze dienstverlening voor onze klanten te kunnen verbeteren.

Wij worden gedreven door het realiseren van positieve impact 
Wij werken samen met onze klanten en de maatschappij
Wij omarmen vernieuwing, zijn onderzoekend en gaan een stap verder om zaken gedaan te krijgen
Wij zijn oprecht 
Wij zijn en handelen integer in al onze activiteiten.

 

Onze vestigingen wereldwijd