Royal HaskoningDHV ontwikkelt zich sterk op het gebied van digitale dienstverlening. Een belangrijke markt waar wij ons op richten is het leveren van Digital Engineering. Als Business Developer BIM/Digital Engineering word jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe dienstverleningsconcepten, samen met de inhoudelijke experts van het ingenieursbureau. Je bent een game changer die ons helpt om te schakelen van een projectgedreven organisatie naar het leveren van digital services met een recurring income. Jij zorgt ervoor dat de producten en diensten door het Digital Services Transport & Planning team gerealiseerd worden. Je werkt nauw samen met de vier andere Business Developers in ons team: Asset Management, Mobility, Urban Resilience en Energy Transition.

Je maakt deel uit van de adviesgroep Digital Services Transport & Planning en draagt bij aan de invoering van de Digital Way of Working binnen RHDHV. Ons team is sterk aan het groeien en bestaat uit enthousiaste jonge professionals die zoveel mogelijk in scrumteams samenwerken aan nieuwe producten en services. Onze expertise beslaat Data science, BIM, GIS, Linked Data, Semantic Web, software development & maintenance en remote sensing. Onze meerwaarde is het slaan van de brug tussen inhoudelijke werkvelden en ICT oplossingen.

Voorbeelden van digital services zijn: automated bridge design, workflow optimization support,  object type libraries services, IFC services, 3D collaborative design and common data environments. Dit soort digital services maken deel uit van onze dienstverlening bij de realisatie van onder andere bruggen, tunnels, wegen en spoorwegen.

Het profiel

  • Je definieert onze marktstrategie voor BIM/Digital Engineering Services. Je zorgt voor de uitvoering in samenwerking met de Business Owners, afkomstig van de verschillende Engineering afdelingen. Dit resulteert in een groei van onze omzet.
  • Je hebt een actief netwerk op tactisch en strategisch niveau bij de grote aannemers en/of overheden in Nederland.
  • Je (her)kent de processen rondom BIM en Digital Engineering zodat je samen met de business owners de gewenste services kan ontwikkelen. In de markt word je zodoende herkend als “thought leader”.
  • Wij onderscheiden ons door een innovatieve en integrale aanpak op het gebied van Ditigal Engineering bij grote infrastructurele vraagstukken.
  • Wij verwachten daarom dat je een bijdrage kan leveren aan de internationale marktontwikkeling op het gebied van BIM en Engineering.
  • Vanwege onze internationale activiteiten en teamsamenstelling, ben je zeer bedreven in de Engelse taal.
  • Je achtergrond staat in het teken van aantoonbaar successen ten aanzien bovenstaande punten.

Meer over Royal HaskoningDHV
We bestaan al meer dan 135 jaar. Wij stimuleren geïntegreerde duurzame ontwikkeling samen met onze klanten op kennisgebieden waarin wij de expert zijn en onze invloed kunnen uitoefenen. Onze mensen willen een positieve bijdrage leveren aan de toekomst en iets nalaten voor volgende generaties. Onze netwerkorganisatie van slimme ondernemers verbindt de beste en slimste mensen ter wereld. Onze ambitie is om een financieel gezond bedrijf te zijn. Dit doen we door onze collectieve kennis toe te passen samen met klanten en partners.Wij zijn commercieel slimme ingenieurs, projectmanagers en consultants die goed
zijn in het bedenken en ontwerpen van intelligente steden, luchthavens, havens,gebouwen en nog heel veel meer. We vernieuwen industrieën, ontwikkelen samen met klanten en partners oplossingen voor schone energie of schoon water door data slim te gebruiken, informatiestromen en modellen te digitaliseren. In een steeds sneller tempo verbinden we de digitale met de fysieke wereld. In samenwerking met onze klanten en partners, maken we gebruik van data en algoritmes om inzichten te vertalen naar vooruitzichten. We helpen onze klanten bij hun digitale transformatie en we ondersteunen onze klanten met een betere en snellere uitvoering van hun ambities. Enhancing Society Together.

Het aanbod
We bieden een goede werksfeer, korte interne lijnen, waarbinnen collegialiteit en ontwikkeling van de organisatie en
medewerkers de belangrijkste factoren zijn. We belonen en beoordelen op basis van persoonlijke competenties en de opleidingsmogelijkheden zijn ruim. Dit geheel combineren we met een uitstekend pakket flexibele arbeidsvoorwaarden.

De procedure

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Andreas Hoogeveen: 06-51366034 of andreas.hoogeveen@rhdhv.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.