Aquasuite bedient de hele menselijke waterketen: van drinkwaterproductie en -levering tot afvalwaterverzameling en -behandeling. De Aquasuite software oplossingen omvatten data analytics, monitoring, prediction, decision making support and real-time holistic control in de waterketen. Het is een bewezen platform met nu meer dan honderd verbonden watersystemen over de hele wereld. Acht van de tien Nederlandse waterbedrijven bijvoorbeeld gebruiken Aquasuite-producten om efficiënt water te leveren. Onze oplossingen worden op locatie geïmplementeerd (edge computing) en/of worden geleverd vanuit de cloud.

De functie 
De functie van Delivery Engineer is binnen ons team vacant. Wij zijn op zoek naar een (ervaren) professional. Kerntaak is het leveren van digitale oplossingen aan klanten. De digitale oplossing ziet toe op het primaire proces van watervoorziening en waterbehandeling. Een oplossing die de belangrijkste processen in de waterkringloop op een holistisch niveau zelfs aanstuurt.

Je bent in projecten verantwoordelijk voor ontwerp, configuratie en testen tot aan in bedrijf stellen en ondersteuning. Hierbij werkt je nauw samen met verkoop, productbeheer, support en softwareontwikkeling. Je komt in het delivery team van delivery engineers en project managers. We hebben flinke ambities om op te schalen, dus dat biedt mooie (internationale) kansen. 

Het profiel

  • minimaal 5 jaar relevante werkervaring in levering van industriële procesautomatisering, software oplossingen of regeltechniek;
  • BSc in industriële automatisering, informatica, elektrotechniek of soortgelijk;
  • Verstand van IT security werkt in je voordeel en verstand van cloud computing is een pré;
  • Ervaring binnen de water sector werkt in je voordeel;
  • Klantgericht – ervaring met stakeholder management;
  • Mentaliteit van aanpakken en niet stoppen voordat kwaliteit geleverd is;
  • Omdat we internationaal gaan opschalen, ben je beschikbaar voor korte reizen naar het buitenland;
  • Nederlands en Engels sprekend daarnaast is kennis van andere talen ook een pré.

Het aanbod 
Je komt te werken binnen de Digital Water groep. We bieden een goede werksfeer, waarbinnen collegialiteit en ontwikkeling van de organisatie en medewerkers de belangrijkste factoren zijn. We coachen je actief. We belonen op basis van prestaties en persoonlijke competenties en de opleidingsmogelijkheden zijn ruim. Dit geheel combineren we met een uitstekend pakket flexibele arbeidsvoorwaarden. 

De procedure 
Enthousiast geworden? Solliciteer dan met je cv en een korte motivatie via onderstaand knoppen of neem voor meer informatie contact op met Ullie Ruijs, Product Delivery Manager Aquasuite via 088-3482355.